BiznisHranaVijesti

Pileća hrenovka MADI u tortilji

Moja pileća hrenovka MADI u tortilji

Sastojci:
  • Moja pileća hrenovka MADI
  • Moj pileći parizer Madi
  • 4 komada tortilja
  • 2 krompira
  • 30 g maslaca
  • 2 kašike majoneze
  • 2 kašike pavlake
  • 1 kašika senfa
  • 1 kašikica crvene paprike
  • 1 kašikica soka limuna
  • 1 kašikica mirođije/kopar
  • 1 paradajz
  • par listova zelene salate
Priprema (45 min, srednje zahtjevno, 2 osobe):
  • Skuhati krompir, dodati malo maslaca i izgnječiti.
  • Pripremiti sos od majoneze, pavlake, senfa, crvene paprike, soka limuna, mirođije i pilećeg parizera MADI.
  • Moju pileću hrenovku MADI ispržiti na malo maslaca.
  • Na tortilje stavljati pripremljeni krompir, sos, hrenovke, paradajz i zelenu salatu. Krajeve tortilje spojiti čačkalicom.