BiznisIndustrijaVijestiZdravlje

Bosnalijek: D3 Spray i D3 Spray Kid

(Video) U periodima kada se rjeđe izlažemo suncu, manjak vitamina D povezan je sa češćom pojavom respiratornih virusnih infekcija. Formulacije D3 SPRAY® i D3 SPRAY KID® su obogaćene prijatnom aromom banane, ne sadrže gluten ni umjetne boje, a sastav je prilagođen velikom broju korisnika, uključujući i osobe sa šećernom bolešću. D3 SPRAY® i D3 SPRAY KID® su specijalno dizajnirane formulacije u obliku oralnog spreja namijenjene za bolju apsorpciju i efikasnije djelovanje vitamina D3!

Jedno pakovanje D3 SPRAY® ili D3 SPRAY KID® sadrži oko 140 pojedinačnih doza.
Vitamin D jača imunološki sistem i važan je faktor u borbi protiv svih vrsta infekcija.

O proizvodu

D3 SPRAY® i D3 SPRAY KID® su specijalno dizajnirane formulacije vitamina D3 u obliku oralnog spreja namijenjene za bolju EFIKASNIJI i SIGURNIJI način primjene!

D3 SPRAY®

D3 SPRAY® je dodatak ishrani u obliku oralnog spreja a namijenjen je prevenciji nedostatka vitamina D3 kod odraslih i djece.
D3 SPRAY® je jedinstven i po tome što ne sadrži gluten, umjetne boje, te mu je sastav prilagođen velikom broju korisnika uključujući i dijabetičare.

D3 SPRAY® pakovanje sadrži 140 pojedinačnih doza a preporučena doza je 1-2 raspršivanja na dan.
D3 SPRAY® sadrži 400 IU (internacionalnih jedinica ili i.j.) u jednom raspršivanju što odgovara 10 µg vitamina D3.

D3 SPRAY KID®

D3 SPRAY KID® je dodatak ishrani je namijenjen prevenciji nedostatka vitamina D3 kod novorođenčadi i djece, a mogu ga koristiti i odrasle osobe.
D3 SPRAY KID® je jedinstven i po tome što ne sadrži gluten, umjetne boje, te mu je sastav prilagođen velikom broju korisnika uključujući i dijabetičare.

D3 SPRAY KID® pakovanje sadrži 140 pojedinačnih doza a preporučena doza je 2-3 raspršivanja na dan (režim doziranja pogledati u dijelu Koliko vitamina D3 treba našem organizmu).

www.vitamind.ba